Op dit moment loopt er voor de rechtbank in Arnhem een proces tegen een meneer die kinderen heeft misbruikt. Als deze meneer gaat worden veroordeeld, dan gaan er koppen rollen in de mensen die de m8 hebben in dit land en in de wereld.

Die mensen hebben voldoende geld om de kinderen schadeloos te stellen om de psychische schade nog enigszins te beperken. Of een behandeling te betalen waardoor de kinderen niet midden in de n8 schreeuwend wakker worden.

Eén van de nieuwetijdsziektes die zijn ontwikkeld door de kinderen om te kunnen overleven na een traumatische ervaring is: Misofonie.

Gelukkig is er een behandeling bed8 in Amsterdam (AMC) maar het zou fijn zijn als mannen gewoon naar de hoeren gaan als ze niet aan hun trekken kunnen komen. Het is het oudste beroep ter wereld en het zou een hoop leed besparen / bespaard hebben.

Gelukkig kunnen hoeren nu in dit land ook wit werken. Maar als burgemeesters hoerenbuurten gaan verplaatsen naar een industrieterrein waar ook een afkick-kliniek staat… [Arnhem] Gelukkig bestaan de Wallen te Amsterdam nog zullen we maar zeggen.

En heren, wat je ook kunt doen: Het internet is hier 1 groot condoom en kinderen laten zich hier misbruiken.

Advertenties