20161123pLiggend in dat water herinnerde ik mij opeens waarom water zo werkt dat het werkt. Nu weet ik wel dat ik het je niet hoef te bewijzen, maar anderen willen graag bewijzen zien.

Het zit hem daar waar water een ander medium aanraakt. Nu weet je best dan de snelheid van het licht (of c = consciousness; bewustzijn) rond de 300.000 km/s ligt in lucht. Wat gebeurt er als het licht het water raakt. Beneden de grenshoek wordt het gereflecteerd. Die stralen worden dus niet opgenomen in het water, hoewel het licht waarschijnlijk nog wel iets van zijn energie kwijt raakt en dit zou dan omgezet moeten worden in warmte.

Wat gebeurd er met een invalshoek die groter is dan de grenshoek? Nu het licht ‘breekt’ zeggen we dan. Wat gebeurt er met de snelheid van het licht in water? Deze is afgenomen tot ik dacht rond de 220.000 km/s.

Uit de deling van de lichtsnelheid in het ene medium en de lichtsnelheid in het andere medium volgt de brekingsindex.

Waar is die energie gebleven? Die moet zijn verdwenen naar de innerlijke dimensies van het water. Zo ‘ziet’ water.

Nu communiceren onze cellen ook door middel van licht, dus bij iedere cel waar een lichtstraal aankomt, gaat een gedeelte van het bewustzijn naar de innerlijke dimensies.

 

Dit geldt niet alleen voor water natuurlijk, maar ook voor alle andere stoffen.

Advertenties