Moermanvereniging – Helpen bij uw strijd tegen kanker

Hieronder staat een plaatje van een brief die nobelprijswinnaar Lineaus Pauling stuurde aan Moerman waarbij hij hem feliciteerde met zijn vorderinen tegen kanker. De mensen die Moerman uitriepen tot kwakzalver van de eeuw zouden zelf wel eens kwakzalvers kunnen blijken te zijn…. Uiteindelijk doen de supplementen van dr. Rath ook datgene aanvullen wat het lichaam tekort komt om het immuunsysteem de kanker te laten opruimen. In het licht van de jaren 40, toen Moerman na de oorlog constateerde dat de hoeveelheid mensen met kanker kleiner was geworden terwijl ze eigenlijk minder te eten hadden, had hij op zijn manier de oplossing al gevonden via proeven met zijn postduiven. Hij deed dit door aanpassing van het dieet. De moderne versie van Moerman’s dieet (Engels)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s