Harmonic Health

Welkom

Download het ingescande artikel over het Baarmoederhalskankervaccin (Gardasil) via de FTP-Site onder Gezondheid – Baarmoeder

Only if the last tree was taken down, the last river was poisened, the last air polluted, only then man will realize that money ain’t eatable…

Frequency Factor Foundation is trots u te presenteren: John Lennon’s Imagine in vele talen van de wereld en deze clip:

Versies van Imagine:
1971 Music Video of Imagine
Rock ‘n’ Roll Hall Of Fame – 2nd September 1995 Bon Jovi – Richie Sambora
John Lennon – Acoustic
July 16th 2006 Madonna
Shimon Peres’s 80th birthday. President Bill Clinton sings with 16-year old Israeli phenomena Liel, 40 Israeli children, and 40 Arab children! Children & Bill Clinton
Elton John
Nice pictures with Spanish Subtitles
Imagina en Español
Neil Young performs Imagine by John Lennon as tribute for 9/11 victims Neil Young

Fijn dat U de moeite neemt om onze plek op dit gigantisch grote world-wide-web te bezoeken. We stellen ons tot doel stelt informatie te geven over harmonie en gezondheid. Twee peilers waarop ons huidige bestaan gebaseerd kan zijn, maar het vaak niet is doordat de zaken anders voorgesteld worden dan dat ze eigenlijk zijn. We proberen enig licht te scheppen in de duisternis. Hiernaast staat een plaatje van de zonsverduistering van 1999 gezien vanuit Arnhem (94%). Daar duurde het nog ongeveer 8 minuten totdat het licht terugkeerde. Laat het licht ook terugkeren voor u zelf, voor uw gezondheid.

We hebben een aantal producten in ons assortiment die U kunnen helpen om gezond te zijn en te blijven. Het gaat om veilige persoonlijke verzorgingsproducten, voedingssupplementen, pro-biotica, maar ook om het zuiniger laten rijden van auto’s.

Verder is er een gedeelte van onze site dat aandacht besteed aan zaken die gaan over vrede. Een vrede die de basis (foundation) moet zijn voor het voortbestaan van het leven op deze mooie planeet. Het bedrijf heet Harmonic Health, maar deze onderliggende basis van een verenigde wereld is zeker zo belangrijk.

Op het moment dat je beseft dat je iets weet, dan weet je pas dat je niets weet…. Daarom: we staan altijd open voor nieuwe suggesties van producten die u kent en waarover u zou willen vertellen. Wees in ieder geval welkom hier en aarzel niet contact op te nemen indien u dat wenst.

Voor mijn opleiding in Touch for Health (onderdeel van Kinesiologie) zoek ik mensen waarmee ik praktijkervaring op kan doen in het balanceren. Mocht u belangstelling hebben mail me dan op: TFH

12 jaar oud meisje die de VN voor 5 minuten laat luisteren – waarom was dit geen wereldnieuws in 1992?
We become Silent – a video about Codex Alimentarius being a threat to anyone’s health (Engels).
Every day is a day of PEACE

 

 

Advertenties