Het Centrum voor Innerlijke Vrede vraagt mensen naar hun ervaringen met zogenaamd ‘AUM’ water, aangezien de resultaten van het gebruik ervan in sommige gevallen werkelijk opzienbarend zijn gebleken. AUM stickers zijn tegen een vergoeding van Euro 0,30 aan te vragen bij het Centrum voor Innerlijke Vrede. Een paar verhalen en meer informatie kunt U vinden op www.kristalzout.nl, onder Nieuwsbrief april 2003. Mailen kan ook: info@kristalzout.com en het telefoonnummer is 0495 551805. We verzamelen de verhalen en de resultaten om een beter inzicht te krijgen, en om dat inzicht en die informatie via de website te delen met iedereen die er maar wat van wil weten. AUM shanti! (Vrede IS hier). Moge U altijd bewust zijn van haar overvloed in Uw leven!


Omdat de lage energieën permanent gevoed worden door media, en natuurlijk de mensen zelf, vind ik het zeer belangrijk dat er een veld permanent in stand gehouden wordt en daarvoor is de volgende oplossing in mijn bewustzijn aan de oppervlakte gekomen: als alle mensen op de hele wereld zich ’s morgens bij het wakker worden en ’s avonds bij het slapen gaan verbinden met het veld der Vrede, al hun aandacht hierop richten in een zeker Weten, dat vrede reeds geschonken is, dan wordt dit veld wereldwijd, het klokje rond gevoed. Door dit te doen creëren we Vrede, trekken de vibraties van Vrede aan uit het Universum, en versterken haar zodanig, dat de lagere energieën moeilijk werkelijkheid kunnen worden. Ik Weet dat dit kan, ik Weet dat het NU kan, en al wat er nodig is, zijn genoeg mensen, die zich op hetzelfde moment verbinden met deze energie.


OSHO, from: ‘Zen: The Path of Paradox, vol II’:

‘Een man van de vrede is geen pacifist, een man van de vrede is eenvoudigweg een bron van rust. Hij zend een nieuw soort energie uit richting het universum – hij zingt een nieuw lied. Hij leeft in een totaal nieuwe manier. Zijn manier van leven is dat van dankbaarheid, meditatie en liefde. Met alles wat hij aanraakt zorgt voor het ontstaan van nog meer liefdes-energie. De man van de vrede is creatief. Hij is niet tegen oorlog omdat ergens tegen zijn op zich al oorlog is. Hij begrijpt slechts waarom oorlog bestaat. Door dat begrip wordt hij vredelievend. Alleen als er vele mensen een bron van rust en vrede zijn, dan zal oorlog verdwijnen.’


De doos

Het verhaal gaat dat enige tijd geleden een moeder haar 5 jaar oude dochter strafte omdat ze een rol dure gouden inpakpapier had verkwanseld.

Er was weinig geld en ze werd zelfs kwader toen bleek dat het kind het gouden papier had gebruikt om een doos in te pakken voor onder de Kerstboom . Desalniettemin bracht de kleine meid het kadootje de volgende morgen naar haar moeder en zei “Dit is voor joum mamma!”

De moeder schaamde zich voor haar eerdere reactie, maar ze werd weer boos toen ze zag dat de doos leeg was.

Ze sprak tot haar dochter op boze toon: “Weet je dan niet, jongedame, dat als je iemand een kado geeft dat er iets in het pakje hoort te zitten?”

Ze had tranen in de ogen en zei, “Oh moeder, het is niet leeg! Ik heb er zoentjes in geblazen todat het vol was!”

Haar moeder stond perplex. Ze viel op haar knieën en omhelsde haar dochten en vroeg om vergeving voor haar gedachtenloze woede.”

Een ongeluk ontnam het leven van het kind korte tijd later; maar haar moeder hield de gouden doos bij haar bed voor alle jaren van haar leven. Altijd als ze ontmoedigd was of moeilijke problemen te verwerken had opende ze de doos en nam ze een kus uit de doos en herinnerde zich de liefde van het kind die het erin gestopt had.

In werkelijkheid heeft eenieder, als mens, een gouden doos gevuld met onvoorwaardelijke liefde en kussen van onze kinderen, familie, vrienden en onze verbondenheid. Er is geen waardevoller bezit dat iemand kan hebben.

Vrienden zijn als Engelen die ons op onze voeten kunnen laten lopen, als onze vleugels niet meer weten hoe ze moeten vliegen…

“Laat je successen nooit naar je hoofd gaan en je fouten nooit naar je hart” – Je hebt altijd een keuze.

Advertenties