De Nederlandse Hartstichting liegt nog steeds dat Cholesterol de oorzaak is van hart- en Vaatziektes… In 2000 had ik te weinig mineralen, vitaminen in mijn lijf… Gelukkig heb ik bovenstaand boek toen gelezen:

Schermafbeelding 2018-11-19 om 21.11.11

  1. Een beer in winterslaap heeft 400x meer cholesterol in zijn bloed dan wij ooit zullen hebben. Als dit de werkelijke oorzaak zou zijn van hart- en vaatziekten, dan zou geen enkele beer zijn winterslaap toch kunnen overleven? Zijn Lever maakt 15 gram vitamine C per dag aan om de binnenkant van de aderwand te beschermen.
  2. Een hart- of herseninfarct is een vroege vorm van Scheurbuik. Daar waar de meeste energie in de cellen omgezet wordt is de kans erop het grootste.
  3. Cholesterol is de manier waarop eiwit en vet opgelost wordt in het Bloed.
  4. In 2001 was er een middel Baycol die de nuttige stof Cholesterol zodanig blokkeerde dat er geen eiwit en vet meer in de cellen van mensen aankwaam waardoor ze stierven. Dit is in de doofpot gestopt.
Advertenties