Stiekem wil de hartstichting de hartaanvallen in stand houden want als je het voedingcentrum laat vertellen dat 60 mg Vitamine C voldoende is om gezond te zijn en te blijven, dan klopt dat niet. Het is net voldoende om acute scheurbuik te voorkomen.

Nog erger is dat je volksstammen laat weten dat cholesterol de oorzaak is van hart- en vaatziekten. Nou, een beer in winterslaap heeft 400x meer Cholesterol in zijn bloed dan wij ooit zullen hebben. Waarom krijgt deze beer dan geen hartaanval (als het werkelijk de oorzaak zou zijn). Nu, zijn lever maakt ongeveer 15 gram vitamine C aan om de binnenkant van de aderwand te beschermen. Hart- en Vaatziekten zijn een vroege vorm van Scheurbuik; tekort aan vitamine C; de vitamine die wij als mens moeten eten omdat onze lever het niet meer aanmaakt. Onze voorouders hebben de laatste ijstijd overleefd doordat onze Lever wel Lipo-proteïne-A aanmaakt bij een constatering dat de binnenkant van de aderwand is aangetast. Dit is ongeveer 20x plakkeriger dan Cholesterol. Zo ontstaat nog steeds plak; Cholesterol blijft daar wel plakken op beschadigde binnenkanten van aderwanden.

Dan hebben we nog Celwoekering. Een manier waarop Celwoekering ontstaat is een miscommunicatie (b.v. door een giftige stof) tussen links en rechts van het lichaam. We zijn eigenlijk een licht-computer en we communiceren niet alleen via de zenuwen (electrisch/chemisch) maar ook via de meridianen van ons lichaam. Hoe weet de linker wijsvinger hoever de rechter is gegroeid? Dat signaal sturen ze naar elkaar. Wordt het lichtsignaaltje onderweg aangepast door die giftige stof, dan kan de andere kant denken dat er lekker gedeeld moet gaan worden. Dan krijg je een celwoekering.

En op zich is er niets mis met het weghalen van zo’n celwoekering. Maar eigenlijk is het symptoombestrijding als we de giftige stof niet weghalen.

Het lijkt wel alsof men de ziektes in stand wil houden om aan ons te verdienen.

Advertenties