De werkelijke oorzaak van hart- en vaatziekten

 

 

In 2000 redde dr. Rath mijn leven met zijn boek: “Waarom dieren (behalve cavia’s) geen hartinfarct krijgen, maar mensen wel.”

Iedereen kent het verhaal van scheurbuik… Eigenlijk is een hart- of herseninfarct niet meer en niet minder dan een vroege vorm daarvan. Wij als mensen moeten (net als cavia’s overigens) de vitamine C tot ons nemen omdat onze lever dat niet meer aanmaakt. Een beer in winterslaap maakt 400x meer cholesterol aan dan wij ooit in ons bloed zullen hebben

. Als dit de werkelijke oorzaak ervan zou zijn, waarom krijgt die beer dan geen hartinfarct?

Tot overmaat van ramp verbruikt ons lichaam 2 moleculen vitamine C om een molecuul adrenaline aan te maken. Daarom heeft iemand met veel stress meer kans op een hartinfarct dan iemand met weinig, tenzij er voldoende vitamine C aanwezig blijft om de binnenkant van de aderwand gezond te houden.

Ons voedingscentrum laat ons met 60mg vitamine C per dag net acute scheurbuik voorkomen… Ik neem dagelijks 1000mg, een teveel plas je gewoon weer uit en vitamine C heeft ongeveer 30 functies in ons lichaam…

Gezondheid gewenst, Tjarko Holtjer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s